Followers

Wednesday, September 15, 2010

kanta lekaP?..konon mau cun~..huh!!











aku??pengguna setia contact lens since i was 18 i guess...cuz aku start menyepecky diri since aku
tingkatn 2...waaa..rabun sudah!!
year by year..month by month...contact lens ni dah sbati ngan diri...
yurpp!!kekdg trase nak melaserkan mate kat klinik tuuu~....tp..
nantilaa..bile bekeperluan memuncak..

**tahpape je ayat aku ni~***

sape yang xnk pakai kanta lekap
bila mane mata yang rabun leh nampak ngan nyata sehingga ke dlm dlmnya..
bile mane mate yang sepet cinun seket leh nmpak besar..
*
*
*
*

tapi aku xdelaa tergamak nak pakai smpai cmni nye romannye...
maunye kene sekeh ngan bonda kalu aku pakai cmni




ataupun ghini ghupenye...idoklaa ate sanggup




ate yang ini pun idokle teman..ezoe paling xsuke nike ni..
mau lak si tunangan wat promosi smbil terkebil2 bijik mate mandangnye...
huh!!idoklerr teman

gini lagi laaa ambo tokse...




ko pikir mate aku ni spot lite ke??
biar apepun fesyen y cube watkan diri sepemakai kelihatan vogue mahupun keletihan org lain nonton demo yang tahpape tu...yang plg utama..
betapa dalamanye jaminan utk mata anda?takdenye tukar ganti
ngeri gak bile membace..bukan baru skrg bace..tp skrg ni je amik pusing sket...
powerr makin naekk!!waaa~
*
*
*
*
*


sile baca ini

bace jugak ini


bahkan ini juak





wajah suci ku berkaca mata..=P


aku version berkanta lekap...
kesimpulan..aku tetp mengamalkan keduanye smpai skrg...
bile mlm..aku berspek since silau aku tinggi..
xkuase ambo baye lelbih nk order contact lens de silau bgai...huh~

2 comments:

.sweet-ants. said...

takot nk letak mende2 tu dlm mata... x sakit ke?

Anonymous said...

AWOK SKEAPING KLATE NAH...

klik..klik..")