Followers

Thursday, November 18, 2010

..fakTa mesti Tahu...


::.....ATTENtiOn...::
kepada mereka y belum tau fakta ini
tidak terhad kepada mereka yang sudah berkahwin..
mahu pun bakal berkahwin..
dan juga mahu berkahwinsss...

lihat cincin di bawah....
biasa bukan??


berbatu..glittering...shinning...standet bukan??



*




*



*




*




*

also take a look at dis one..
couple ring...cun kan??

namun..bukan fakta tentang cincin y anda perlu tahu...
sbb..aku pun xtau pape bab cincin...jadi, mustahil aku nk story mory...
jauh gak nk bercakap ttg nilai emas skrg...
sbb BUKAN AKU KUAR DUIT BELI CINCIN...=P
ngehngehngeh....
**naseb i x demand kan laling..")

CUMA.....


*




*




*





*





*




*





*

ada betulkah ini fakta??




no wonder laaa org pakai cincin jari keempat..jari manis..
dlu..fakta y aku tau bab pkai cincin ni adalah seperti berikut :

  1. ibu jari - xlehlaa sebab merugikan spouse anda kerana ukur lilit y lebih besar..ngehngeh..n xkan senantiasa mau tunjuk thumbs up lak..=P
  2. jari telunjuk - fakta agama mengatakan jari ini xleh pakai cincin sbb seolah2 menunjuk/riak..anda menunjuk menggunnakan jari ini bukan??lain laa aku...tunjuk gune ibu jari..sopann!!=P
  3. jari hantu - korg tunjuk jari ni bile marah je kan??....no no no...marah xsesuai ngn emosi ketika menyarungkan cincin...
  4. jari manis - sesuai..xterlalu besar..runcing elok....fakta berdasarkan fizikal..")
  5. jari kelingking - hah!ape korg wat ngan jari ni??huh!!najiss~~....=P

same ade fakta ini betol atau tidak...idaklaa aku tau..
mgkn BETOL...berdasarkan rakan ku yang mencari di MR GoogLe..")

sooo..wHat say U??

2 comments:

.sweet-ants. said...

huh yeke fakta2 ni? x pernah kaji pon.. tp org ckp pakai kt jari hantu ni x baik, tu je.

Namie Amir said...

tapi sekarang dah ramai xwat cincin kawen, the groom tend to give a bracelet than a ring :-)

klik..klik..")