Followers

Saturday, December 25, 2010

Dari biLik berita.....






assalamualaikum
sari berita utama


kepada bakal - bakal mempelai mahupun bakal pasangn y sedang hangat bercinta, pastinya anda menginginkan sebentuk cincin pengikat janji setia antara anda dan pasangan. Tidak hanya terhad kepada mereka yang baru memulakan perhubungan, ianya turut menawarkan khidmat kepada pasangan mempelai lama yang inginkan cincin baru...untuk itu, kini...saya bawakan anda kepada mereka yang telah menggunakan khidmat ini.....


"amatlah saya berpuas hati dengan khidmat yang diberikan..bukan sahaja kite boleh menempah mengikut cita rasa sendiri, malahan..harga yang ditawarkan cukup berbaloi denagn bajet kita. khidmat penghantaran juga disediakan..memamng terbaik dari ladang laa servis yang diberikan"

-pengguna lama, cik Iman & mr Ezoe-

*






*









*





*



tahpape je laa buletin utama kat atas tu...=)
aku sekadar ingin berkongsi...pengalaman mencari cincin terutamanye untuk kaum lelaki memang terasa nak menyumpah - nyumpah...
design di kedai2 ternama seperti...tuutt.....tuuttt~...sgtlaa kurang tertarik dan deboom...kalu yang suke tu...memang rase nak g boomkan bank jelaa tuk bli cincin tu...bukan nk berkeyra..tapi..kenyataannya, cincin lelaki lebih payah nk cari plus...depa ni, cerewet mengalahkan wanita...

  • awat cincin ni ada lubang..ni xdak lubang??
  • awat batu ni lagu ni??
  • kalu batu camni, tapi nk kaler gelap sket leh x??
  • kalu kosong sangat...nmpk cam cincin silver ja??
  • awat ni lebaQ sangat size dia??
  • awat ni macam design pompuan jaa...
  • ishh!!macam ~ macam omelan lagi.....
fakta ini juga diakui sah oleh para penjual cincin.....oleh yang demikian, khidmat menempah cincin seperti picca di bawah :



chanteQQ bukan??




mahupun seperti barisan cincin ini


bahkan yang berwarna sebegini

boleh lah dibuat
tuk lelaki juga terbuka....malangnya...set design cincin lelaki xdpt diupload
**psttt!!...nanti kantoilaa design cincin lelaki y saye tempah tuk ezoe...wahahahah


apa pun..nk engrave name kat cincin pun available...
costnya??..ditentukan oleh pihak itu sendiri sama ada mahu bape..4oo kebwh...500 kebwh...1K ke bawah??...
sume xde hal....

**pas saye kawen..saye akan upload contoh cincin y telah saye customize tuk yang terchenta, Mr Ezoe...whaahahhaha...

maka, kepada mereka yang berminat nk close deal..bolehlaa berbuah demikian dengan menghubungi saye di email

cadbaeryls@gmail.com


sekian berita dari balai berita..")


4 comments:

♥ LULU ♥ said...

wah....cntiknye....

Ghumaisha said...

Askum...salam singgah...promosi pembukaan butik...pembeli bertuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...TQ

Ghumaisha said...

Askum...salam singgah...promosi pembukaan butik...pembeli bertuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...TQ

amal said...

nanti check inbox ye? eheheh

klik..klik..")