Followers

Thursday, June 23, 2011

HIJAU terbaek...=)

tarikh : 18 june 2011 (sabtu)
masa : 8pg ~ 1230 tgh hari
lokasi : sekitar kawasan mencari nafkah ..=)


KEJOHANAN SUKAN SEKOLAH KALI KE 49

TUN FATIMAH aka RUMAH HIJAU

tahniah diucapkan kepada team team rumah hijau...kepada semua guru rumah..semua anak2 buah rumah hijau dan sesiapa yang turut serta membantu kebangkitan tun fatimah...aku??selaku ketua pasukan tun fatimah berasa sgt berbangga dengan kerjasama setiap guru rumah...ALHAMDULILLAH, kami berjaya mengekalkan kedudukan sebagai juara keseluruhan 2tahun berturut - turut. lebih manis, kejayaan berganda dengan anugerah olahragawan dan olahragawati sekolah turut dirangkul oleh murid dari rumah tun fatimah... cayalahhh!!xsia - sia pengorbanan guru hampir saban petang membuat latihan dan memberi dorongan...strategi juga penting, untuk itu...terima kasih kepada guru - guru yang membantu menyumbang idea dan tenaga. ...pening weyy!!ok next year, aku letak jawatan ketua rumah, sile laa org lain amik tanggungjawab....***itam weyy!!harap ezoe blk, die masih kenal laa bini die ni....kalu kurus xpe gak, ni itam je yang lebih!!..caiiitt!!!...



**berdebar menanti keputusan keseluruhan**


**sesi memperkenalkan ketua rumah....

sengih tak hengatt...owhhh!!malu aku..=P
time ni..umah hijau dah lead hampir 200mata berbanding tmpt kedua hasil kutipan mata sepanjang sukantara dan beberapa acara yang dipertandingkan sebelum kejohanan


**sekitar suasana hari kejohanan kali ke 49**


**it's all about greenn...........")**
team tarik tali hijau, lelaki dan perempuan...dedua dpt pingat masss....cayalahh!!cikgu umah hijau sume bagi mkanan terbaek laa tuk hampa...hahahahah


****tadaaa.....ni seblum akhir lg laa....mata terakhir, hijau 1237..merah, 996...biru n kuning xhengat...


moga tahun depan, hijau dpt mengekalkan kejuaraan...**pstt!!tahun depan jubli emas kejohanan sukan....***pengsann..pengsannnn



1 comment:

.sweet-ants. said...

masa sekolah dulu sy umah hijau dan selalu menang sukan tahunan :))

klik..klik..")