Followers

Friday, July 1, 2011

alhamdulillah.......

alhamdulillah.....majlis kenduri masuk rumah secara kecilan antara family aku dan ezoe akan diadakan pada jumaat mlm....doa selamat, yassin n solat hajat...makan - makan, haruslaa ada...mak mentua import khas brg2 dari tganu tuk masak nasi dagang.....nyumnyum...=)...umah kecik je..so, kalu nk wat mkn2.kene take turn...ngehngehngeh~.....insyaallah, bakal ada houzwarming tuk rakan- rakan aku dan ezoe.....tunggu~~~~~~~~~~~~~~~~.....kalu ade rezki, masuk umah sendiri nanti...besar sketlaa...n kalu leh..nk landed....yang bertuahnye...ezoe mmg keje bidang architecture...so..mmg senanglaa kami nk skodeng projek baru yang affordable...")

apa pun, ucapan TQ SO MUCH kat GB aku sbb approved cuti rehat aku dan memberi kelonggaran tuk xcuse larian 1msia, serentak seluruh negara...")....keje tetap menanti..huhuhu....xpelaa...janji dpt cuti....makanya, hari ini jumaat...dah aku sudah berada di bandaraya AMPANG..ngehngehngeh....***ampang, bandaraya ke????JEMMM NK MAMPUHH...bandarayalaa gamaknya...hahahahha...")

apapun........kalu rajin...ari sbtu mlm...berdesup aku dan ezoe blk tganu ntar FIL blk tganu....n pagi ahad, berdesup lak aku blk penang dr tganu, dan ezoe blk kl.....huhuhu........tu pun kalu kesihatan mengizinkan..kalu x...ahad pg...aku blk penang ngan family aku jelaa.....


::waaataaamattt!!::



3 comments:

Aku Ibu Muda said...

letihnya iman...hurm...dh mintak transfer sini tak?

.sweet-ants. said...

letih gak nk kehulur kehilir..jauh..jdlah full time hswife..hehehe

cik iman said...

wani : dh aplly tp xlulus..tgu hjg tahun lak...so tuk tempoh ni..mmg kene travel cmnilaa...penat bdn ok lg..penat duit laa..hukhukhuk....

zura: tulaa..alangkah bagusnye kalu xperlu keje...=P

klik..klik..")