Followers

Wednesday, December 21, 2011

im back=)

hukallohhh!!mengagah diri wey nak start balik mood berblogging..almaklumalaa...im used to be full time auswipe..=)..**verangann!!..actually, skewl holiday kali ni mmg fully utilise laa.......xde mase nk bersengol - sengolan depan lappy tau.....facebooking pun xsempat hokeyy!!.....


meh aku lamsumkan sume kehidupan tanpa sempadan aku ni hokeyy???

  • bermula detik pertama cuti persekolahan, aku kene g kursus dekat ipoh selama seminggu..oraitlaaa.selain boleh claim mileage, aku pun dpt xtra elaun 10hinggit sehari bai....wat mkn - mkn kate YSIS co- founder...ape lagi...waa sebat je!!..
  • sebaik abes kursus jumaat petang tu, ezoe dtg amik aku, n direct blk klate melalui kuala kangsar trus ke grik dan terus ke kelate since ade weddg kat PC...spending couple nite there, baru blk umah mertua aku kat tganu..owhh baby!!we had wonderful momen mase mkn ikan bakar...u guys imagine ok, 2 ikan pari besar + 2 ikan siakap size besar + sotong celup tepung hmpir 2kg aku rase+nasi putih tuk 6 org + plus minuman tuk 12 org..for those amount, it cost me less then hundred....dats y i luv TGANU...tp kopok lekor x de...ikan xde sbb tengkujuh..=(..selepas seminggu...di pantai timur, aku pun blk ke ampang...
  • back from tganu..my SIL follow....bile ade tetamu yang tdo di rumah for more than a week, for sure kene masak - masak...haku bukan ank dato semedang leh mkn luar....parak weyy kocek...=)..aku pun masak...masak..n masak....!!i do improved a lot in cookin yooo....after almost a week, BIL aku lak dtg umah....so, bile dah de 2 tetamu, makin byk laa kuantiti mkn aku kene masak..bukan xreti masak, tp xreti masak tuk amount yang byk...mase weken, PIL aku lak dtg dr tganu..so, bertambah meriah rumah aku yang besarnye, 10x golek....muahahhaah....
  • n last week, dorg blk tganu.....da day after, i received a call from my fren...die nk jenjln kl...so, die stay umah aku tuk 2 mlm...n again...cooking!!aku wat bekfes...lain lain, mkn luar since kiteorg berjln2 ke zoo, klcc, look out point n blaa- blaaa.....
  • pagi seblum kawan aku check out umah aku...adik aku nun kat mlake lak kol, dtg nk menempel kat umah aku....tadaaaaaaa...bilik kat umah aku ni mmg laku abeslaa....menjerit2 jerit mesin basuh umah aku ni, hari - hari kene cuci cadar, selimut n towel..since, all da guest y dtg, xbawak towel....mmg kene letak chargeslaa...sbb package penginapan sekali ngan bekfes...hahahhaaaaaaaaa....
  • n baki aku bersama ezoe berdua..hanyalaa SEMINGGU yang xpenuh pun 7hari....xpelaa....percutian y penuh kemeriahan....newayy!!ezoe de baki 5 hari lagi cuti..tp xdpt amik since de project baru....=(
tadaaaaaaaaaaaa.....mmg penuh padat n penat....xpe......time utk manjakan diri...bubbyee......im off to spa..")
****pstttt...coupon milkadeal...dh nk wattamat baru hegeh nk wat appointment...hahha..")

2 comments:

Miss Aai said...

wah mcm hotel dh rumah!kena charge la lps ni.hihi.bila la aku nk g umah ko dan rasa tiramisu cap iman.muehehhe

eynda said...

Tetamu datang tanda rezeki masuk... Insyaallah :-)

klik..klik..")