Followers

Tuesday, April 3, 2012

it's all about love

last month adalah annibeserri  kami yang pertama...kekalutan dan jarak serta kedudukan kewangan yang sedikit pincang menyebabkan beberapa plan ditukar..ahakzzzz..=)gigih palehotak aku memikir teknik cmne nk apply tuk sambutan kecilan tp meninggalkan kenangan

atas dasar, murah xsemestinye tidak meninggalkan kesan, maka, aku cube menggunakan teknik treasure hunt..kuikuikui..=) bermula dengan process menulis kad dengan ayat geli - geli bulu ketiak, pastu diikuti dengan proses numbering. setiap kad dilabelkan supaya, andai kata ezoe jumpe kad yang tidak sepatutnye terlebih dahulu, die xbukak laaa....ezoe kene bukak mengikut numbering.

tahap paling sukar ialah meletakkan semua kad ditempat yang die berkemungkinan akan bukak, buat atau pergi tp mustilaa pada tarikh annibesseri tanpa die perasan. time ni kat umah mak mertua.xkan aku nk letak kat depan tv kot.kang pak mertua aku lakk bukak....hahahahha...

nak tau mane aku letakk???
  • kad pertama aku letak dalam beg "makeup" die.helloo...ezoe ni kalu g mane mane, musti bawak body wash die sendiri. sebab tu, aku mmg cam sgt bau die... HARUMMMMMMMMM...haipp!!bini die je leh bau ..").esok pagi, sahih die bukak bile nk mandi.n die jumpe kad pertama...=P

  • kad kedua aku letak dlm bilik tido atas bantal..kteorg ni ade port tetap tido, so mmg leh budget mane tempat die nk landinglaa...tp mlm tu, aku masuk bilik je, tgk kad tu tak terusik pun..padahal sebelah die..dlm hati dah sentap!!!!wane merah baiii....xnmpk lg kee???die baguih dok menganga smbil main psp kat seblah tu...bile aku bersila atas katil, die pun ckp..."mlm ni pa nk tdo sini laaa......"..pastu sengih2 kerang busuk!!sentap hilang...die ngusik aku jeee...kekunun xnmpk...=)

  • kad ketiga, aku letak dlm wallet die...tp kad ni die jumpe lambat sikit..siap dtg senggol senggolan kat aku mintak lagi mane kad...hahahahaahha....


berikut ialah kad yang aku gunekan....
simple n cumil...")







its not about how much u spend on but how much da memory grows in ur heart.


****sambutan lain tu, PnC sudah...ahakz...ahakzzz******

1 comment:

C-Ha Nasiha said...

sweetnya awk... :)

klik..klik..")