Followers

Friday, June 26, 2015

Salam ramadhan

Assalamualaikum
Dah seminggu baru nak menyalam nyalam ramadhan..alhamdullilah..lebih istiqamah dlm urusan duniawi dan ukhrawi...so far,lauk berbuka aku masak..kuih muih je beli.xkosee mak nk buat kuih sbb perut aku sorg nak makan...ye,bertukar juadah ngan jiran bagus..tp,kalu dah bagus..xyah tgu remedan je nak bertukar tukar juadah...***nmpk x alasan xrajin di situ..hahhahahah

Nawaitu nak mengkukis dah ada sejak sebulan sblum posa...skrg,hanya mencari kerajinan... "haiii laa rajin..timbullah engkau!!!"...hahhahah

Couple week before posa..aku ada join game ex student soksek..macam2 game dorg organize tp..aku join bowling jelaa..itu pun tawakal.xde prektis ape bgai


ini team aku ...kawan kamceng time skolah


Underdog team tetb jadi champion
lebih manis madu..aku dpt highest score ...phewitt sgtt!!

neway....
salam ramadhan..moga ramdhan tahun ini membawa seribu keberkatan.moga urusan aku dipermudahkan..aminnn..



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

klik..klik..")