Followers

Monday, February 7, 2011

memorY itu~..

REUNION kecil ~ kecilan soksekianz 9802

siapa sangka..hubungan yang terjalin sejak zaman kanak ~ kanak kekal terjalin..ape yang penting, terjalin dalam erti kata sahabat sebenar...hampir mencecah 9tahun kami meninggalkan sekolah menengah..SOKSEK a.k.a Sekolah Menengah Sains Tun Syed Sheh Shahabudin, Bukit Mertajam, PENANG . owwhh!!tetb teringat zaman kenakalan yang xterucap dengan kata kata..")...tengok aje cam muke sopan santun..tp..nan hado percaye kes kes yang telah menjadi sejarah dan kekal abadi sebagai ingatan teristimewa...wahahaha...akuuu???Mmg NAughTYy giloss~~..kalu x..nan hado femes ngan cekHgU ...wahahahahah... Alhamdullillah...kenakalan tu asam garam membesar...akhirnye..kami menjadi INSAN dalam erti kata sebenar....

reunion aka bacheloratte party telah berlangsung dengan jayanye hasil kerja keras cik nurul ain aka maktok..**sure zaman skolah de name glamor kan??ngehngeh...haku je nan hado...Iman tu dah cukup simple bukan??cume..mgkn bilangannye xseperti yang diharapakn..last minit ramai tarik diri due to commitment memasing..hado yang bz wat asgmt smbg master..hado yang kene kerje...hado tokey besar kedai bangi kopitiam yang pekerje xcukup..**allo, tokey bangi kopitiam dekat NZ curry house tu another product of soksekian okeyy.. ...hado yang last minit kene duty..memacam...xpelaa..tu lumrah laa kan??..cume..next meeting harap akan lebih meriah..



...bunch of us...


again..another pose..")

seryesly..sume perangai xberubah!
I JUZ LOVE IT SOO MUCHHH!!
esp deyla da anak mami...


holiday inn batu ferringhi~




.pstt!!over hokeyy!








da most important things is..all of us goin to be auntie veryy sooon..
wahahaha..hot mummy to be..puan muliani expected to deliver her baby boy during my wedding..uwarrghhh~...hg kne ziarah aku ke..aku ynag kne ziarah hg ni???cesss~~...


apepun..kekecohan..keruntuhan akhlak yang berlaku dlm bilek yang pada zahirnye hanye memuatkan 5org hampir roboh dengan 8 org yang hadir..wahahah...naseb xde spotcek memlm...kalu x...mmg kantoi laa party liar....wahahaha....
LOVE UOoLLLLS....


3 comments:

b!Ntang said...

owh..
cik iman soksekianz juga ye??
so?? i'm da junior la ek??
i'm soksekianz 2..
soksek0307! hehe :D

cik iman said...

oo..mmg junior saye la nmpknye..saye kuar..awk masuk.

cik iman said...
This comment has been removed by the author.

klik..klik..")