Followers

Monday, March 5, 2012

bila laki anda bergelpren baru......damnn!!!

suatu ketika taktala aku di bilik tido dan ezoe kat hall

"baby...baby.............baby............"xbrape sayupp sgtlaa sore ezoe dok berbaby-baby kat hall....hanginn???opcoz laa x..aku bukan aci terjahh n maki xtentupunca...mungkin ilusi aku je kot...pintu bilik aku bukak makin luas..actually, even pintu bilik tu tutup kejap pun, i still can hear his voice, almaklum rumah mewah kami bersaiz 2x golek jaa..tp dah nk kasi clear..aku tarik pelan - pelan pintu kasi luasss!!...and again..."baby..baby..............baby"

ewahh!!bahgia nmpk dok berbaby kat hall..bini ade kat bilik pun brani lagi dok berbaby..nak kate aku ni ade anak, mustahill laa...ngandung pun blum...entah entah dok gayut phone ngan awek mane kot***seytan dlm hati....hahahahhahaah

sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
die panggil ikan dalam aquarium die yang 4 ekor tu BABY...yess BABY!!
padanlaa dok berbaby baby bagai...xpenah weyy ngan aku berbaby..skali ngan ikan....
umaakk aihh!!!lunakkkk aje baby nye bunyii...**ekceli, aku pun mmg jijisss sket pgl baby baby ni bile dok bercintee...much prefer sumthing more matured cam sayang..or darling..
tp X KUSANGKA KU BERMADU NGAN IKAN!!..sob..sobb..
babyyy weyy~~~

dan dan petang tu gak aku heret ezoe g cari ikan AKU...n now, aku panggil ikan aku, DARLING....

sorang dok berbaby baby..sorg dok berdarling darling bile bcakap ngan  aquarium..
**mengong toll kami laki bini....***
ohyaaa!!rumah aku dah mempunyai aquarium hampir 3 bulan yang lalu bekebesaran, 2/3 dari rumah kami...hahahahahah!!damnn!!!tempat ikan lagi hebat dr tuan rumahh


ezoe dan ikan, memang sukar dipisahkan..nk halang, xpatut sangat rasenye.sejak  itu, mancing dah jadi sebahagian aktiviti mingguan kami :
  • memancing sama ada di jeti, di kolam, di paya bakau, di kelong...dan di mana - mana sahaja yang leh mancinglaa.....
  • ataupun, mencari alatan memancing, his fav store opcoz TCE Tackles..rod, machine, umpun, cacing...nak pasang tali kat machine...sume aku dah expert..main ngan umpun pun xde hal dah...
  • ataupun, menjengah kedai jual ikan or aquarium...merata ceruk dah g weyy!!!
  • ataupun, mencuci aquarium.....n menghias aquarium...
berikut beberapa bukti kegigihan aku ikut ezoe g mancing



time ni mase first time kteorg layan port pulau indah ni...not bad laa...dapat ikan baung besar 2 tapak tgn aku...almaklumlaa first time sampai...maka, itulaa jadinye...ezoe siankan aku..die hamparkan paper supaya aku leh baring...acii rengek je, laki dtg tlggg ape patut..JANJI KO IKUT DIE G MANCINGG!!!hahhaha**spupu aku keje cif insp kate, die tgk pic ni..die kate cm port org dok beromen bile kene serang ngan jabatan agama...caittt!!!!!hahahahah

aku berbaring baringan...amiklaa seketul pic ezoe dok mancingg!!!

apepun, perkahwinan ialah perkongsian...berkongsi minat pasangan anda supaya anda dapat menyelami hatinya dlm erti sebenarr...dalam tidak sedar, perkongsian inilah menanam rasa cinta yang lebih mendalam ehhh!!

wattamatt!!

2 comments:

.sweet-ants. said...

kus semangat..tajuk kemain la bikin saspen..

bila nk ada baby anda berdua ni? ^_^

cik iman said...

zura...
doakan ye...xpun, nk tgu kite preggy same2 kot..=)opsttt!!

klik..klik..")