Followers

Monday, November 5, 2012

kecewa...=(

assalamualaikum

seryesly, tak tau macam mana nak expresskan rasa hati ini.kecewa???SANGAT!!!!!!!!!tapi, aku yakin, ALLAH tahu apa yang terbaik. mulanya memang terlalu berharap, tapi mungkin ada hikmah bila difikir semula. rumah yang aku masih dalam proses. kalu aku dapat pindah, aku terpaksa berulang agak jauh.kalu mau dekat, lalulah MEX dengan kadar 8henggit pergi balik shari.xmasuk dengan minyak.hurm................................

mulanya, bila tengok result, otak memang blurrrr....
ezoe kol n tanya, napa yang????????zappppp.... terus meleleh-leleh airmata neng yatimah aku!!choiiii....terlalu mengharap tapi atas silap sendiri, aku lupe nak attach surat gynae aku.so, berderai airmata sebab kesilapan sendiri.haiyaaaaaaaaaa!!!!!!
ezoe cube menjadi tabah bila aku lemah.berkali kali pujuk, xpe yang, xde rezeki, tahun depan kita cuba lagi k??xnak nangis-nangis...hukalohhh!!!!drama airmata...
zasss, satu quart BR aku hadapp!!!..gems gems pun  tak veduliksss
ezoe kata, "xpe yang, makan, makan...gems gems pun xpe!!"
huishh!!perli ke hapee tuuu??dulu kalu aku stress, aku sure mengadap berbar-bar balck forest.berbar-bar pun, berat aku 54kg gak...skrg????jgn dok tanya...amukan satgi!!!

aku bila dah terkawal sket emosinya, mula berfikir...ALLAH dah tentukan rezeki aku ke arah lain.bersyukurlah wahai cik iman. kekadang kita sibuk meminta tapi lupa untuk bersyukur dengan apa yang ada.itu yang aku belajar! ezoe selalu pesan, kalu kita rasa diri kita susah, percayalah, ada insan lain lagiiiiiiiiiii susah.


2 comments:

Rara Nasiha said...

sabar dear. mgkin betul jgk cakap you, ada hikmahnya semua ni.

cik iman said...

rara,
itulaaa....pasti ada hikmah untuk setiap kesabaran ini...=)

klik..klik..")