Followers

Monday, November 7, 2016

my big day!!!!!

assalamualaikummm...

***autopublished entry

dikala entry ini bersiaran...aku mungkin tgh berjuang untuk impian yang aku tunggu hampir 6thn....ye hampir 6 thn...
impian merasa nikmat merasa untuk mengandung
impian merasa nikmat untuk melahirkan anak
impian untuk merasa nikmat bergelar seorang ibu...
ALHAMDULILLAH, hmpir 5 tahun, ALLAH kabulkan impian aku nan satu ini..





antara ubatan yang mesti diambil sepanjang mengandung..
ubat cair darah dah 2 mgu stopp,elakkan komplikasi mase operation
ubatan lain sudah smpai ke penghujungnya..Alhamdulillah


time ni xsilap masa 34w dkt spital serdang
time preggy, aku langsung xsemangat nk bersiap..
contact lens mmg lansung xsentuh..shawl pun xpakai..tudung aj simpul depan gini je selera nak pakai. baik ke tempat keje, baik pegi berjalan2...
namun, alhamdulillah..muka aku masih tiada cela dengan jerawat..berat badan pun xnaik mendadak.
ade ketika, mmg xnaik lgsg...malah drop n maintain..tp apakan daya, hasil pil hormon dan segala jenis ubatan sepanjang treatment dah buatkan aku naik badan... doc warning jgn smpai gula drop je...total berat naik sehingga operate dlm 7kg..
moga aku leh kembali kebentuk asal yg jelita lepas aku stop treatment selama 4 thn  ni...hahhaahaha..
watever for u baby..i dun mind gettin fatty...as long as u r healthy enuff =)

 kemain susah nak dapat pic mylilimunchkin
appointment ke 2 utk 3d/4d dekat azalea maternity putrajya baru berpeluang dpt shot gini..
menyengeh ngan pp pau...copy paste pp mak pak btul yang..=)
alhamdulillah, ade juga kenangan walau sonographer xtukar nama aku..
nur marni pun volehhhh.....



pilihan A dan B doc bagi utk aku...
n i decided to put myself on risk compared to my lilmunchkin..
so here i go...
admitted spital 6.11.2016
my csect scheduled on 7 november 2016..
moga dipermudahkan..moga diberi peluang utk aku dan ezoe merasa nikmat dan erti menjadi seorang ibu dan ayah...
mohon ampun dan maaf andai ada yang terguris dan terkasar...

No comments:

klik..klik..")