Followers

Sunday, November 15, 2009

AarGhHHH!!!.....


  • aku seorang pemalu...(ecececece....)
  • aku seorg yang ckp straight to da point....(tp xlaser.."))
  • aku sorang yang jiwa kecil..(xkentang sgt laa...)
  • aku sorang yang selesa memendam..(kekdg pendendam..wowoooo..)
  • aku sorang yang bersuare itik serati..
  • aku sorang yang parkinson...



berdasar ciri - ciri di atas.....
adalah jauh kebarangkalian aku utk menjadi emceee......
namun..MEREKA gemar benar memilih aku...
TtttTtIiIiiidDdddaAAaKK!!!!!....
ni keje2 kebajikan yang plg aku muncii!!....
tabahkanlaa at aku..huhuhu....

saye yang menurut perintah...=(

12 comments:

Appleartwork said...

hahahh..padan muka hahahha...suara sesuai kate garang:p

I want to lose weight said...

NUFFNANG earning mmg lambat sket..

dan takde jangkamasa yg tepat..

Kdg2 4 hari baru kuar earning..

Selalu semgu lebih..

Kadang2 sehari 2 kali hapdet earning..

MaizaC'Joe said...

ok apa... bleh jadi lebih fofular.. kakaka.........

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpa2..gud luck tuk jadi MC..yakin boleh..heheheh

Rosli Arof / Photografik said...

cik iman blh buat punya...yakin pada dir :-)
so, gd luck....

cik iman said...

apple..
ko gelakkan aku...alal..nnt ko lagi laa kne gak..tgu jelaa mase ko

1 want to lose weight..
tq for da info..")

maizac'joe..
xnk fofulor..huhuh

purplelicious..
thankz.."0

rosli..
thankz...")

Appleartwork said...

huyo Ciikk lagi..mai2 sape nak ngorat akak ni cepat huuhuhu...saje snap gmbar dari angle bagi nampak cik tu :p

cik iman said...

apple..
fuYooO dik..amacam ko leh bace nawaitu aku??wahahahah...
dah sah sah name aku tulis cik iman laa dear..")

ezany said...

penyakit kronik parkinson tu.. haha.. sy pun ade gak..

saya yang menurut perintah tu macam ayat yang wajib untuk setiap guru jer.. hehehe..

adzani adnan said...

huhuhuh..waaaah... jdk pengacara... agagagagagagag...

cik iman said...

ezany...
tu laa...huhuhuhu...xparkinson pun..tetb jadi emcee trus wat2 parkinson...wahahah

adzani..
tulaa..nk wat camne...paksa rela..

Emmy said...

hahaha! parkinson!

klik..klik..")