Followers

Thursday, October 2, 2014

nota tuan tanah

Assalamualaikum...
Bersiaran dr tefon di kala menanti adinda yg lama nau sampai dari melaka
Terlalu banyak cerita bersambung derita nak di luahkan..disimpan tuk kenangan mendatang..tp memandangkan rumah lain tenet cam kura kura ke sodok baru nak jalan...soo,retikan jelaa niat nak berdondang syg nagn blog berhabuk ni.
Bukan je nak gune tenet xboleh, coverage pun slalu je emergency call only..acuu nak msg or call,terjulur tgn kami laki bini di sebalik sliding door..hanginssssss

Macam macam nk story mory
Bab masuk rumah baru
Bab pindah rumah lama
Bab g hanimun sabah
Bab g hanimun swiss garden
Bab first time aku ride jauh nagn ezoe
Bab aku mengamuk dkt kedai perabut
Bab kes aku dengan company sweeden yg adee jual meatball femes tu
Bab hospital putrajaya...
Mcm mcm laaa
Tp .....ntahlaa tenet ni...
Pening otak aku nk upload kak fon ni.berpinau mata
Maka dengan itu...layan dlu laa muka tuan tanah



1 comment:

Mohammad Luthfi said...

wah, dah kahwin....!!

kenal lagi tak? :P

klik..klik..")