Followers

Thursday, October 27, 2011

menjahit!

dulussssssssssss...masa zaman belia, aku mmg failed amat bile berkaitan dengan menjahit..projek KH aku, musti ade insan yang aku rasuahkan...muahahahaha. yang aku teror, hanye laa menjahit jelujur..kuikuikui....so, aku ngan bestie aku ni....berpakatlaa..aku jahit jelujur die...die jahit projek kh aku......wahhaahahah...ampunnn cikgu noriahh!!rasenye, mmg darah tinggi cikgu ni time tgk aku menjahit. cikgu noriah ni bukan main lagi high pitch ..sampai satu tahap die ckp, soh jelaa kawan awak tlg jahitkan...........muahahaha.......naseb mase pmr, kh aku dpt A gak...=)


tp tu kisah zaman aku 15thn...skrg..sume dah berubah gara- gara aku rase begitu amat tercabarrrrrrrrrrrrrrr...................


*






*


*










*









*
sile lihat pic bawak ni





ini adalah nset pouch made by kanak - kanak pendidikan khas
weyyy!!bukan aci gam gam je ok!!
dorang jahit insang pari okk!!
aku???insang pari pun xpenah tgk..tau makan ikan pari je....
tergugat weyy!!



*





*




*





*


atas sebab kemaluan yang tinggi terhadap diri sendiri
aku mencabar kewibawaan ini dengan membeli trial set felt craft ni..**kuikuikui
ok!!aku beli dah hampir sebulan setgh yang lalu....
dan....trial ni MASIH KEKAL SEBAGAI TRIAL SET!!xde production lg..huhuhuuh

hampehh!!mood menjahit, kembali terendam!!

ezoe dah bantai bantai gelak weyy!!..xpe xpe...aku akan jahit gakk!!
xjahit pouch, aku jahit mulut die asyk dok tnye tetiap mlm...dah jadi ape felt tu???

**kalu korg nk cube...leh laa bli  trial pack kat kawan aku ni.......


***pssttt!!kalu de output , nanti aku entrykan...kalu ade output tp hasil cam org jahit xde jari.....sumpah aku pendam sorang2 je!!..muahahhaha

1 comment:

Aku Ibu Muda said...

mana brooch tu? tayang la weiii....haha

klik..klik..")