Followers

Thursday, October 6, 2011

not feelin weLL..


hukhukk..hukk...hukkkk
lately, aku asyik demam n batuk n slesema...

kali ni, almost 2 weeks dah aku xbtol2 recover...
aritu dah nk recover, tetibe pagi ahd mase kat ampang...
aku terus jadi lembik...headache n seram sejuk je badan...
dah de doctor ezoe kan...so, kene mkn ubat...
tup tup...mase mengiron baju..leh tersengguk2 kat iron board tu??
canggih!!...nasib xteriron ngan tangan2 aku..

kukunun nak take a nap jela...sbb ingat nk g wedding sofe paat kat UKM tu...
tetibe bile dah ezoe sediakan tempat tido,..aku bantaitdo xingat dunia..
berkali2 ezoe kejut, aku xbgn2 gak....
wahahaha.lembik weyyy!!

alkisahnye...smpai skrg, dah 2 mgu...aku dok berkicau - kicau...menyalak - nyalak xabes....
bile weyy nak abesss batukk ni...
tutti frutti pun kene hold je....
weyy!!mane antibodi aku yang gagah cm dlu??

hukkhukkk....hukkhukkk

***malas nk berentry pepanjang..asyk typing error je...nmpk sgt pale biol xabes...

3 comments:

Aku Ibu Muda said...

tak buat UPT ke? kot2 la berisi...hehe

Anonymous said...

ermm nk jd mommy kot? get well soon ya!

cik iman said...

wahai rakan2 bloger...
lum lagi...insyaallah nanti bile de rezki...baru de production ezoeiman JR...=P

klik..klik..")