Followers

Thursday, October 6, 2011

not feelin weLL..


hukhukk..hukk...hukkkk
lately, aku asyik demam n batuk n slesema...

kali ni, almost 2 weeks dah aku xbtol2 recover...
aritu dah nk recover, tetibe pagi ahd mase kat ampang...
aku terus jadi lembik...headache n seram sejuk je badan...
dah de doctor ezoe kan...so, kene mkn ubat...
tup tup...mase mengiron baju..leh tersengguk2 kat iron board tu??
canggih!!...nasib xteriron ngan tangan2 aku..

kukunun nak take a nap jela...sbb ingat nk g wedding sofe paat kat UKM tu...
tetibe bile dah ezoe sediakan tempat tido,..aku bantaitdo xingat dunia..
berkali2 ezoe kejut, aku xbgn2 gak....
wahahaha.lembik weyyy!!

alkisahnye...smpai skrg, dah 2 mgu...aku dok berkicau - kicau...menyalak - nyalak xabes....
bile weyy nak abesss batukk ni...
tutti frutti pun kene hold je....
weyy!!mane antibodi aku yang gagah cm dlu??

hukkhukkk....hukkhukkk

***malas nk berentry pepanjang..asyk typing error je...nmpk sgt pale biol xabes...

3 comments:

Aku Ibu Muda said...

tak buat UPT ke? kot2 la berisi...hehe

.sweet-ants. said...

ermm nk jd mommy kot? get well soon ya!

cik iman said...

wahai rakan2 bloger...
lum lagi...insyaallah nanti bile de rezki...baru de production ezoeiman JR...=P

klik..klik..")