Followers

Thursday, August 4, 2011

sHoPPinG


pejam celik..pejam celik..xlame dah lagi nk raye.....ade skali tu, 30july lepas, aku jejak kaki ke SOGO tuk member card day..hukkaloh...sesak weyy!!padat gilo....even mase nk access kat entrance die, de staff yang check same aku kite lepas ke x nk masuk dlm "tin sardin" itu...seryesly!!mmg azab tul laa dlm tu..tersepit..panas..berbau....OOooOoo...terus aku cam bunci gile bershopping...rase logik x ayat tu???muahahaha....

sepanjang berhimpit dlm sogo tu..aku berlindung di sebalik tubuh seksi ezoe je....miahaha..xkose aku nk berhimpit kasi laluan...tp bile lalu kat area lingerie...aku laa lead....xkan nk kasi ezoe lak membelah belahan yang berbelah belah tu..muaahahah....
finally, aku ckp..jom laa yang g amik angin kat luar...sesak nafas dah haku....xkose dah......**but i managed to reward myself wit a set of queen comforter..ngee..ezoe bayar...")..

so..went down for jalan TAR..nah kauu!!!sesak jugak...aku??muke tahi kucen dah time tu....ezoe ckp, td ma kate nk cr shawl kan??mehlaa....dah ade area ni, jln jela......pusing pusing...end up...aku hnye kuar ngan sepsg  brooch butterfly worth 2rgt for 2pcs...sgt xberbaloi meredah lautan manusia bersama selitan haruman, Perghhhhhhhh!!!...wa cakap lu....no words can best describe the smell ......

finally, target nk membli  bebrapa keperluan raye, hancus..musnah..ranap n berkecai lalu melayang ntah kat mane.....xpelaa...beli on9 jelaa...

terase cam main tikam tikam lak mase bli on9 ni...bape kali aku order shawl, asyk jadi dlm waiting list je..huh!!....xpe xpe..aku ni mmg slalu terlewat....TAPI, akan ku pastikan ZIPPY SHAWL tu mejadi hakmilik aku!!....plz bieha, be nice to mee dis time....miahaha.......

2 comments:

.sweet-ants. said...

beli on9 sng..tp xleh la nk belek2 dlu sblm beli :D

alyyani said...

tu la, derang kata sesak yg amat. jalan pun jem nak kesitu kan? sabajela. mujur dpt gak hasil sikit :)

klik..klik..")