Followers

Monday, July 9, 2012

Quilling @publika

lokasi : publika hartamas
aktiviti : fuyoo art bazar 
***peektures taken from mr google n Simply sue..")


publika hartamas, first time jejak kaki since i got an invitation by my bestie, suraiya - cofounder simply sue. ni first time die bukak booth kat fuyoo art bazar, publika.. memula nak jejak kaki, cuak gak..aku orang khangpongg!!wahahaha..finally, i juz fall in luv with dis shopping gallery...ohsemmm okeyy!!!setiap minggu terakhir setiap bulan, dorg organize fuyoo art bazar. byk booth yang dibuka dan pelbagai jenis art yang dijual..paling aku suke ade satu shoplot ni, area luar laa, die punye barnag memang ohsemmmm!!recycle die buat menjadi sgt hebatt!!..ezoe pun cilokk idea tuk rumah kamii nanti..***wink--winkkk**

booth tu dari pelbagai jenis makanan, ke pelbagai jenis pakaian, ke pelbagai jenis hiasan rumah/diri/ dinding, ke pelbagai jenis perkhidmatan.oh terlalu ohsem..adea area fashionista jugakk!!...tp, kene kuar sket n ade cam compound.cross over the compound, ade gallery..mmg bestlaaa...sukeeeeeee..=)

antara bende yang wat aku kagum, korang penah dengar quilling???
xpenah???
terlalu penah dengar sampai muakk??
xpernah dengar and hado aku kesahh????ehh!!


kalu dah tau, xpe...kalu belum tau..meh aku kasi tau sket..quilling tu gune paper yang digulung2 dan disusun menghasilkan output seperti berikut :


cantikk sangatt!!

ni pun shuwittttttttt terlampauu!!


alkisahnya, kawan aku suraiya ni wat bende alah quilling ni laaaa. booth die mempromisikan segala hasil kerja beliau berkaitan quilling . memang penuh kesabaran btol laa kalu nak berquilling ni...respect kepada mereka yang terlibatt!!!syabas inspector shahabb!!

 antara booth kat fuyoo art bazar @publika

suraiya, owner simply sue
ni die mase bukak booth
***fuyoo art bazar ni kekadang ade theme die,contoh time ni, theme die, pakaian tradisional..ade lak mamat  owner ni berkain pelikat je kat sini...orang lain sume berbarangan designer, die sempoi ngan kain pelikat je..=)comell!!

ok, ni antara hasil kerja suraiya ni ok!!!


fridge magnet 
price: RM4 - RM5 **ikut saiz
aku grabbed 2 keping...tetb ohsem trus fridge rumah akuu!!=P




tag...untuk bisnes..kot2 korang jual baju and leh wat tagged camni..2D okk...great idea!!

ni pun beliau wat....leh request kat die...
wat  name dlm bentuk family tree n framee kan..ohseeemmm!!!


guest book or photo book...meletopss!!!!




memang sangat hebatlaa hasil quilling ni...
tahukah nada??suraiya ni pun amik upah deco hantaran mengggunakan teknik quilling
dan menghias pelamin menggunakan teknik paper art!!ohsemmm...

xcayeee????
sile semak facebook beliau untuk gamabr yang lagi berlambakk!!!
*****simply sue*****

check it out...daaaaaaaaa!!!

2 comments:

E'in said...

waaaaaaa cantik2.. :)

~♥ iella ♥~ said...

cantik...teringin nk wat. Tp sya x berapa kreatif. Kekurangan idea.hehe

klik..klik..")